Naon konversi pikeun anjeun? Konversi mangrupikeun istilah anu asalna tina basa Latin Conversio anu nuduhkeun kana tindakan sareng akibat tina ngarobih atanapi ngarobih ...

Sinode

Naon ciri umum agama monoteistik? Fitur anu khas. Monoteisme, salaku tren kaagamaan, dicirikeun ku: Teu kaasup kultus anu sanés, ti ...

Sinode

Naha anjeun kedah ngadoa nganggo nami Yesus? Gusti Yesus Kristus ngajarkeun urang pikeun ngadoa, sareng janji yén jawaban bakal ditampi. "Ku alatan éta, salawasna…

Sinode

Kumaha agama di Tahuantinsuyo? Agama anu ngaku ku urang Inca nyaéta musyrik, nyaéta, sajumlah signifikan déwa anu disembah dina upacara anu disokong ku ...

Sinode

Naon malaikat pikeun dinten Senén dinten ayeuna? Poé ngahormatan malaikat Jofiel nyaéta Senén, sabab éta mangrupikeun waktos anu saé pikeun bakti ...

Sinode

Naon anu ditanyakeun ku Yohanes Baptis ka Yesus? Yohanes Baptis ngutus aranjeunna ka Yesus ku patarosan penting naha Anjeunna nyaéta ...

Sinode

Sakumaha seueur garéja di Rusia? Patriarch Kiril ogé nambihan yén Garéja ngontrol 36.900 candi tempat ibadah dilakukeun, 462 biara pikeun biarawan sareng 482 biara kanggo ...

Sinode

Naon paréntah anu paling penting? Yesus ngawaler: 'Anjeun bakal mikanyaah ka Gusti, Allah anjeun, sareng sadaya haté, sareng sadaya jiwa sareng pikiran anjeun….

Sinode

Kumaha anjeun ngamimitian maca Alkitab? 10 Saran pikeun Diajar Alkitab Mimitian diajar ku nyungkeun bantosan Gusti. Henteu perlu ngamimitian maca ti ...

Sinode

Naon Lukas dina novel Yesus? Palaku Aktor / Aktris Palaku Cássio Pandolph Melchor Tatsu Carvalho Gaspar Cridemar Aquino Baltasar Jonatas Faro Lucas anu Nginjil Kumaha anjeun ngenalkeun diri pikeun…

Sinode