Apa konversi kanggo sampeyan? Konversi minangka istilah sing asale saka basa Latin konverio sing nuduhake tumindak lan efek konversi utawa konversi ...

Sinode

Apa ciri khas agama monoteistik? Fitur khas. Monoteisme, minangka tren religius, ditondoi kanthi: Ora kalebu kultus liyane, wiwit ...

Sinode

Napa sampeyan kudu ndedonga nganggo asmane Yesus? Gusti Yesus Kristus mulang kita ndedonga, lan janji yen wangsulan bakal ditampa. "Mula, mesthi…

Sinode

Kepiye agama ing Tahuantinsuyo? Agama sing diakoni karo Inca yaiku politeistik, yaiku sawetara dewa sing disembah ing upacara sing disokong ...

Sinode

Apa malaikat kanggo dina Senen iki? Dina penghormatan malaikat Jofiel yaiku dina Senen, mula dadi waktune sing pas kanggo ...

Sinode

Apa sing dijaluk karo Yohanes Pembaptis marang Gusti Yesus? Yohanes Pembaptis ngongkon wong-wong mau marani Gusti Yesus karo takon apa dheweke ...

Sinode

Rusia duwe pira greja? Patriark Kiril uga nambahake manawa Greja ngontrol 36.900 candhi sing dianakake ibadah, 462 biara kanggo biarawan lan 482 biara kanggo ...

Sinode

Apa prentah sing paling penting? Gusti Yesus mangsuli: 'Sampeyan bakal tresna marang Pangeran, Allahmu, kanthi gumolonging ati, jiwa lan pikiran kabeh….

Sinode

Kepiye sampeyan miwiti maca Alkitab? 10 Saran Kanggo Sinau Alkitab Miwiti sinau kanthi njaluk pitulung saka Gusti Allah. Ora prelu miwiti maca saka ...

Sinode

Apa Lukas ing novel Yesus? Aktor Aktor / Aktris Aktris Cássio Pandolph Melchor Tatsu Carvalho Gaspar Cridemar Aquino Baltasar Jonatas Faro Lucas Penginjil Kepiye sampeyan ngenalake ...

Sinode